Mrt

"Involve me and I learn" isimli proje okulumuz İngilizce Öğretmeni Bengi Efsa KARKIN, 6-K,6-N ve 6-I sınıfı öğrencileri ile beraber Türkiye'den 10 okulun ortak çalışmalarıyla Mayıs ayına kadar sürecektir.

Şbt

"No More Waste!" isimli proje okulumuz İngilizce Öğretmeni Bengi Efsa KARKIN, 6-K,6-N ve 6-I sınıfı öğrencileri ile beraber Kuzey Makedonya, Litvanya, İtalya, Ürdün, Moldova ve Romanya'dan 10; Türkiye'den 10 okulun ortak çalışmalarıyla Nisan ayına kadar sürecektir.

Bengi Efsa KARKIN hocamızdan yeni bir eTwinning projesi.

Projenin detayları için proje sayfasını ziyaret ediniz: TIKLAYINIZ

Haz

DIGI CITY GUARDS eTwinning Projesi son etkinliğimiz ile bir eTwinning projesini daha başarı ile bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Haz

Gaziantep eTwinning il koordinatörü Zehra Kaya medya okuryazarlığı ve dezenformasyon ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Öğrenci ve velilerden de katılım gerçekleşti.

Zoom Toplantısı

Konu: Çocuklara İngilizce Öğretiminde Oyunlar

Tarih: 27 Mayıs 2021 (Perşembe)

May

Our student played this card game both at school and homes. While playing hey had fun and learnet memorizing and repetition. (Öğrencilerimiz hem okulda hem evde card oyunu oynayarak hem eğlendiler hem de kelimeyi hafızaya alıp tekrar etmeyi öğrendiler.

May

İngilizce öğretmenimiz Bengi Efsa KARKIN DIGI CITY GUARDS isimli yeni bir eTwinning çalışmasına başladı.

Projenin blog sayfası:

Projeye ait etkinlikler için proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz:

Mrt

Şbt

Pandemiyi Fırsata Çevir Öğrenmey Güzelleştir projesi kapsamında 2020 yılında Neler oldu ? başlıklı bir e kitap hazırladık.

Şbt

Türkiye-Romanya ortaklı olan my e-fairyfair" (Hayalimdeki Lunapark) adlı projemiz ile ilgili basında yer alan habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.