COLOURS OF WORDS eTwinning Projesi

Bengi Efsa KARKIN hocamızdan yeni bir eTwinning projesi.

Projenin detayları için proje sayfasını ziyaret ediniz: TIKLAYINIZ

'Colours of Words 'adlı e Twinning projesi okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.

Projeyi okulumuzdaki İngilizce öğretmeni olan Bengi Efsa KARKIN yürütmektedir.

Proje 3 ay sürecek şekilde 10 Türk ortaklı oluşturulmuş, okulumuzdaki 6-K sınıfındaki öğrenciler ile iş birliği içerisinde çalışmalara başlanmıştır.

Projenin amacı; Öğrencilerimiz kısa İngilizce hikaye kitapları okuyarak ,okudukları kitapları resimleştirip hem kelimeler ile çalışacak hem de yeni öğrendiği kelimelerle Web 2 araçlarını kullanarak oluşturulacak çeşitli etkinliklerle İngilizce öğrenmelerini sağlamaktır. Aynı zamanda öğrencilerin kendi İngilizce öğrenme süreçlerinde aktif olmaları, öğrencilerin topluluklara katılmaları, hedef dilde paylaşmalarına izin verme, dil öğrenimi ile dijitale geçme, yaratıcılık, sorumluluk alma ve öğrenme becerilerini keyif alarak geliştirmeleri beklenmektedir.

Yayın: 16.01.2022 - Güncelleme: 16.01.2022 22:31 - Görüntülenme: 208