SMART LIFE eTwinning Project

SMART LIFE isimli proje okulumuz İngilizce Öğretmeni Bengi Efsa KARKIN, 5-E sınıfı öğrencileri ile beraber Gürcistan, Romanya,Yunanistan,Polonya, Ürdün ve Türkiye'den birçok ortaklarla başlatılmış olup Mayıs ayına kadar sürecektir.

Bu projede amacımız öğrencilerimize sağlıklı yaşam, çocuk hakları,ayrımcılık,spor,fiziksel aktivite e güvenlik, sürdürülebilirlik, yeşil bir gelecek ile ilgili konulara farkındalık yaratmaktır. Proje süresince öğrencilerin öğrendikleri ile meşgul olmalarını sağlamak için farklı öğrenme stilleri kullanılacaktır.Öğrencilerimiz gerçek yaşam durumları ve sınıf arasında bir bağlantı oluşturacak.Proje öğrencilerimize farklı ülkelerden öğrencilerle tanışma fırsatı bulup 21.yy becerilerinden olan yabancı dil ve dijital yetkinliklerini geliştirtirme imkanı sunmaktadır.

Proje Etkinliklerimiz

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 15:46 - Görüntülenme: 25