GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Turgut Özal Ortaokulu

BEING UNPLUGGED eTwinning Project

“Being Unplugged” isimli proje okulumuz İngilizce Öğretmeni Bengi Efsa KARKIN, 5-E sınıfı öğrencileri ile beraber Romanya, Gürcistan, Ürdün, Yunanistan, Moldova ve Türkiye'den birçok ortaklarla başlatılmış olup Mayıs ayına kadar sürecektir.

Proje öğrencilerin yaratıcılığını teşvik eden ve katılımlarını artıran etkinliklerle onların kişilik gelişimi ve sosyalleşme düzeylerinin artmasını, özel günlerin daha keyifli ve anlamlı hale getirilmesini, çalışmaları yaparken teknolojiyi etkin ve verimli kullanılmasını hedeflemektedir. Projede öğrenciler; anlatım ve dil becerilerini geliştirerek kendini ifade etme, yaratıcı potansiyelini ortaya çıkarabilme ve dünyadaki diğer arkadaşlarıyla uluslararası bir platformda işbirliği yaparak keyifli öğrenme olanakları bulabileceklerdir.

Proje Etkinliklerimiz

Etkinlikler için kodu taratınız.

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 15:39 - Görüntülenme: 24