Mrt

SMART LIFE isimli proje okulumuz İngilizce Öğretmeni Bengi Efsa KARKIN, 5-E sınıfı öğrencileri ile beraber Litvanya,Gürcistan, Portekiz ve Türkiye'den birçok ortaklarla başlatılmış olup Mayıs ayına kadar sürecektir.

Mrt

SMART LIFE isimli proje okulumuz İngilizce Öğretmeni Bengi Efsa KARKIN, 5-E sınıfı öğrencileri ile beraber Gürcistan, Romanya,Yunanistan,Polonya, Ürdün ve Türkiye'den birçok ortaklarla başlatılmış olup Mayıs ayına kadar sürecektir.

Mrt

“Being Unplugged” isimli proje okulumuz İngilizce Öğretmeni Bengi Efsa KARKIN, 5-E sınıfı öğrencileri ile beraber Romanya, Gürcistan, Ürdün, Yunanistan, Moldova ve Türkiye'den birçok ortaklarla başlatılmış olup Mayıs ayına kadar sürecektir.

Ekm

Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 30 Ekim 2023 Pazar günü saat 14.00’da, okulumuzun 3.kat toplantı salonunda yapılacaktır.

Genel Kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuzda bulunmanızı rica ederiz.

Ock

eTwinning kalite ödülünü alan okulumuz öğretmenleri Derya Sultan Ekici, Bengi Efsa Karkın ve Zeynep Aras'ı tebrik ediyoruz.

Mrt

Fun way to learn: "Snapwords " isimli proje okulumuz İngilizce Öğretmeni Bengi Efsa KARKIN, 6-K sınıfı öğrencileri ile beraber Ukrayna'dan 1, İtalya'dan 1 ve Türkiye'den 5 okulun ortak çalışmalarıyla Nisan ayına kadar sürecektir.