“GAMES AND HOBBIES " eTwinning Project

GAMES AND HOBBIES " isimli eTwinning projesi okulumuz İngilizce Öğretmeni Bengi Efsa KARKIN, 5-K sınıfı öğrencileri ile beraber Polonya'dan 1, Gürcistan'dan 1,Romanya’dan 2 ve Türkiye'den 6 okulun ortak çalışmalarıyla başlamıştır.

Projemizin amacı, öğrencilere farklı oyun ve hobilerle verimli zaman geçirmeyi öğretmek ve eğlenerek yabancı dil öğrenimi ve teknoloji kullanımına katkıda bulunmaktır.

Proje kapsamında, işbirliği içinde okullar arası farklı etkinlikler gerçekleştirme, farklı Web 2.0 araçlarını kullanarak hobilerini ve favori oyunlarını tanıtma ve karışık okul takımı çalışmalarıyla kendi online oyunlarını hazırlama gibi etkinliklerle öğrencilerimizin dili etkin bir şekilde kullanmaları sağlanmıştır.

ETKİNLİKLERİMİZ

Yayın: 28.03.2023 - Güncelleme: 28.03.2023 16:35 - Görüntülenme: 209